05.- Iniciem el programa UNESCOoppeling amb una proposta a ICOMOS nacional.-


                 Alluernats pel sol i per les possibilitats de col·laboració internacional

                                                                                                   Causa Cooppel per la Pau


Avui dia 2 d'agost ha estat enviada la proposta en format paper per carta certificada  i signada de disponible en la col·laboració i per a estar de membre al Consell Nacional d'ICOMOS.

El dia 14 d'agost començarem els contactes per telèfon.

Exposat per escrit el currículum i la trajectòria de quasi 50 anys. A més dels motius per a ser-ho.

Falten dos avals.

En les federacions i associacions els avals i ho dic per exemple en les dues federacions que estic a la direcció: la veïnal de Tarragona i la catalana de voluntariat social, quan es demana una petició de federar-se es fa una valoració escollint dues associacions que seran les avaladores i després s'acorda en Junta directiva i es ratifica en l'assemblea anual.

En el cas que es pugui aconseguir ens posarem a llegir les publicacions d'ICOMOS i dels comités internacionals, així el pas següent serà sol·licitar pertanyer a un o dos comitès científics en concret.

Els que són possibles són el de formació, itineraris culturals, documentació i patrimoni, ciutats, pobles i pobles històrics, patrimoni material immaterial, fortificacions i patrimoni militar, turisme cultural, patrimoni segle XX, paisatges culturals, energia sostenible, patrimoni construït compartit i aigua i patrimoni.

Al setembre anirem concretant a quines comissions i a quins comitès estaríem disponibles per a treballar en el nostre mòbil compartit.

En el cas de perllongar el procés que anirem insistint i millorant el currículum i les motivacions. Sols ens centrarem en seguir endavant i res més. En el cas d'entrar iniciarem intensament un estudi de possibilitats i assistirem a les assemblees i jornades, així mateix participarem en projectes com també compartirem la nostra tesi postulant

El nostre mòbil compartir.-

Amb la Causa Cooppel per la Pau aportaré idees, experiència i vivències com coneixements en treure més profit de les biblioteques locals, territorials i nacionals, dels museus, jaciments, espais naturals, rurals o urbans de tota classe i en especial els declarats patrimoni entre altres declaracions que fa la UNESCO, de les oficines de turisme i del guiatge turístic, junt amb les noves professions emergents al voltant de la conservació i dels àmbits culturals i educatius.

La meva tasca serà comunicativa, de suport motivacional i de pràctiques reflexives al voltant del Cooppel.


COMENTAL: Columna en construcció

INFORMACIÓ 

INTERNA. CONFIDENCIAL, RESERVADA I DISCRETA


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

06.- FULL DE RUTA. INICIATIVES Admiració pels VALORS de les Nacions Unides.- 24-10-24 i de la UNESCO.

02.- Anys i Dies Internacionals.-